medical.cataloage.ro - sectiunea integrala a anuarului business-to-business: CATALOGUL FIRMELOR MEDICO-FARMACEUTICE

In cateva minute GATA, v-ati facut site-ul!

Articol publicat in 24/02/2011

Daca cititi aceste randuri inseamna ca stiti sa folositi un program de navigare pe internet, ceea ce este mai mult decat suficient ca sa va construiti site-ul firmei in acest portal. Primul pas este sa dati click pe [Contul Meu] si daca nu sunteti inregistrati, atunci intr-un minut rezolvati si acest aspect cu un click pe [INREGISTRARE UTILIZATOR NOU], unde un formular foarte simplu trebuie scris ca sa aveti acces la resursele puternice ale portalului cataloage.ro.

De aici inainte nimic mai usor. Din meniul "Contul Meu", se alege "Firmele mele / Inscrie firma noua".
In urmatorul ecran aveti patru pasi de parcurs, in urma carora va rezulta un site cu sase pagini distincte, in care aveti:

 • Prima pagina - ce contine sigla firmei si mesajul text de intampinare, pe care-l puteti cosmetiza exact ca in Word (Microsoft);
 • Despre - prezentarea detaliata a firmei, incluzand istoria sa si orice alte detalii pe care le considerati a fi aduse la cunostinta clientilor;
 • Produse / Servicii - sub forma unei galerii de poze, in care fiecare poza are un titlu propriu si un text descriptiv;
 • Activitate - prezentarea activitatilor se face conform nomenclatorului cataloage.ro. Se impune aceasta indexare pentru a facilita accesul clientilor spre site-ul dumneavoastra (dat fiind faptul ca in general, cumparatorii cauta in primul rand produse sau servicii, dupa care decid numele furnizorului);
 • Adrese - oricate la numar, sedii, sucursale, depozite, puncte de lucru sau orice alte forme de organizare ce au locatie georgrafica este bine sa fie vazute de client, astfel incat acesta sa-si aleaga cel mai apropiat punct pentru aprovizionare;
 • Contact - pentru corespondenta electronica, configurat in special pentru lansari de comenzi online. Mesajele ce ajung la dumneavoastra din acest formular sunt din partea vizitatorilor verificati si odata cu cererea in sine veti primi si toate datele de contact ale solicitantilor.
 • Aceasta este scurta prezentare a site-ului dumneavoastra, pe care va invitam sa-l activati cat mai repede. Fiecare minut de expunere inseamna marirea sanselor de a capta mai multi clienti, in conditiile in care "efortul" de a inscrie firma intr-un mediu profesional, dedicat afacerii dumneavoastra, este acelasi, fie ca il faceti acum, peste o saptamana sau peste un an, diferenta consta in perioada de expunere pe care o castigati daca actionati acum sau mai bine zis in clientii pe care nu-i veti primi dinspre cataloage.ro pana la momentul in care veti finaliza inscrierea.
  Utilizarea propriului cont este gratuita NELIMITAT in timp. Pentru site-ul firmei dumneavoastra (inclusiv gazduire, indexare si optimizare Google, trafic etc) primele trei luni totul este gratuit! Nu platiti nimic in avans si daca veti fi multumiti dupa aceasta perioada de proba, va pastrati toate avantajele pentru un tarif minim de patru euro si jumatate pe luna (plata anuala).

  Link-uri utile:


  Info: Denumire firma:

  Cautarea se face dupa grupul de litere scris, indiferent de locul unde acestea se regasesc in denumire.

  Exemplu:
 • in fereastra de cautare, prod
 • rezultatul poate fi,
  - ABC PRODUCTIE SRL,
  - PRODIGIOS COMPANY Ltd,
  - SUPERPRODUSE SA
 • Exemplele enumerate mai sus contin date fictive.

  Info: Cautare clasificata

  Cautarea se face in activitatile clasificate standard.
  Lista acestor activitati se regaseste in meniul culisant din stanga.

  In editia tiparita a publicatiei, acesta clasificare e facuta pe capitole si subcapitole. Practic, cautarea se face in denumirile de subcapitole

  Info: Cautare detaliata

  Fiecare firma are inclusa (in pagina proprie de prezentare a activitatilor) o detaliere a activitatilor, in termeni proprii, neclasificati.

  Motorul de cautare analizeaza fiecare grupare de litere din cuvintele scrise de reprezentantii firmelor, ca fiind definitorii pentru activitatea desfasurata.

  Info: Modalitate cautare extinsa

  Daca in fereastra de cautare se vor da doua grupuri de litere, atunci in rezultat vom avea cuvinte care contin cel putin unul dintre cele doua grupuri date.

  Exemplu:
 • in fereastra de cautare, um mob
 • rezultatul poate fi,
  - CENTRUM TRADE SRL,
  - MOBILIS DIVERSUM,
  - ARMOB IMPORT-EXPORT SA
 • Exemplele enumerate mai sus contin date fictive.

  Info: Modalitate cautare exacta

  exacta text descriptiv

  Daca in fereastra de cautare se vor da doua grupuri de litere, atunci in rezultat vom avea EXACT combinatia de litere data.

  Exemplu:
 • in fereastra de cautare, um mob
 • rezultatul poate fi,
  - CENTRUM MOBILIS TRADE SRL,
  - PERPETUUM MOBILE SA
 • Exemplele enumerate mai sus contin date fictive.